Vi tar hjälp av Niklas Trädfällning

Vi tar hjälp av Niklas Trädfällning

Hej på er alla goa och glada

Upp till vårat hus på Tyresö så står det en liten allé av träd men de här träden är så gamla och vi orkar inte sköta de så som de skulle behöva så nu har vi anlitat en firma för hjälp med trädfällning. Ett par grannar till oss anlitade den här firman också när de skulle göra trädfällning på sin nya tomt så då tog vi kontakt med dem eftersom våra grannar talade gott om företaget.

Det kan vara fint med en trädallé men då ska träden också hinna skötas och dessutom blir det så mycket löv och grenar som kräver jobb att ta hand om. Vi känner i alla fall inte att vi har den tiden eller det intresset så vi ska fälla träden och sälja av veden istället. Det finns säkert de som tycker det är synd men det är ju inte fint om man inte sköter om träden och då är det också stor risk att det faller ner stora grenar och så om man inte beskär dem och sånt. Ni hör ju att jag mest bara ser fram emot att bli av med dem.

Det vi funderar på att göra är att plantera en häck utmed sidorna istället. Det kommer fortfarande kräva ett visst underhåll men det blir inte så mycket löv och grenar och det blir lättare att sköta. Då kan man också anlita en firma som håller på med trädgårdsarbeten och häckklippning så har de nog fixat det ganska snabbt. Vi får se, först ska vi få trädfällningen gjord och sen ser vi hur vi känner. Även om jag gärna har lite blommor så har jag större intresse för interiör och sånt inomhus. Vi spenderar gärna tid utomhus men inte för att syssla med så mycket trädgårdsarbete. Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.