Tittat på ny bil i Avesta som går på diesel

Tittat på ny bil i Avesta som går på diesel

Hejsan på er

I helgen var vi och kollade på en ny bil i Avesta, jag vet inte så mycket mer om den än märke, färg och att den går på diesel. Då kan jag också erkänna att när jag hör diesel så kopplar jag fortfarande mest samman det med favoritjeansen jag hade som ung. Så nej. Vill du veta något om bilar så är jag inte rätt person att fråga. Där emot har jag mycket åsikter kring hur en bil är att köra.

Den ska vara skön att sitta i, ha bra sikt och bra med plats för hela familjen samt att det är tillräckligt med motor för att kunna göra säkra omkörningar. Vi ska kolla på ett par olika till och provköra så att vi verkligen är säkra på att vi gör rätt val, men jag tror faktiskt att det blir den vi kollade på i helgen. Den vi har är egentligen inte mycket fel på, men familjen växer så vi behöver lite mer plats och så vill vi ha en lite nyare då våran börjar samla på sig en del mil vid det här laget. Dessutom var det min sambo som tyckte vi skulle byta till diesel istället för bensin. Han kan lite mer om bilar även om ingen av oss är särskilt nördiga.

Nu är snart måndagen och första arbetsdagen för veckan avklarad, det har gått bra men jag kan erkänna att jag varit så där typiskt måndagstrött. Det var en lyckad helg men ganska intensiv så det kände jag av idag. Ikväll lär det bli en tidig kväll så att jag är piggare imorgon, för jag gillar inte känslan av att vara trött på jobbet. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag och en bra start på veckan. Kram på er!


Kommentarer är stängda.