Ny frisyr och nytt jobb

Ny frisyr och nytt jobb

Det har varit mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden och det har inte funnits så mycket tid till att skriva inlägg. Jag har börjat på ett nytt jobb och det har tagit mycket energi, när jag kommit hem från jobbet har jag inte haft någon ork till att skriva inlägg. Innan jag började det här jobbet bestämde jag mig för att göra någonting åt frisyren, och jag visste inte till vilken frisör i Åtvidaberg med omnejd jag borde vända mig till eftersom jag är nyinflyttad. Som tur är så går det alltid att fråga och jag frågade en granne som hade välkomnat mig i huset om hon kände till någon bra frisör i Åtvidaberg, och jag fick då tipset att gå till Hårlagret 1 som ni kan läsa mer om här. Jag hade ingen rolig frisyr innan och förvandlingen var så stor efter att jag varit hos Hårlagret 1 så att det var knappt att jag kände igen mig själv när jag såg mig i spegeln. Jag blev inte bara klippt för hon som äger och driver denna salong sa att slingor hade passat bra, så det blev både en klippning och slingor och jag har aldrig innan haft en så snygg frisyr. Det gör så mycket för ens utseende hur man ser ut i håret och jag kommer fortsätta att gå till denna frisör i närheten av Åtvidaberg och jag kan rekommendera er som inte redan klipper er där att ni borde göra det. Nu har jag kommit in lite mer i jobbet och är inte riktigt lika trött längre. Det är fredag idag och jag hoppas att ni ser lika mycket fram emot att det snart är helg som jag och att ni har något roligt inplanerat. Jag lovar att skriva till er snart igen. 

 


Kommentarer är stängda.