Naglar och manikyr i Hässleholm

Naglar och manikyr i Hässleholm

God morgon på er

Helgen har verkligen varit härlig. Vi har hunnit med både en del trädgårdsarbete men även en mysig utflykt med familjen. Det jag märker är att mina naglar ser inte så fina ut efter helgen så jag ska boka tid för manikyr hos min nageltjej Hässleholm. Jag har inget emot att jobba med händerna och bli lite skitig om man nu får uttrycka sig så, men där emot så tycker jag också det känns bra med fina naglar.

Därför går jag och får manikyr med jämna mellanrum för då får jag också chans till lite egentid. Hemma skulle jag knappast få sitta i fred så pass länge att nagellacket hinner torka. Och det är lika mycket mitt eget fel för att jag har för bråttom att ta mig an nästa grej innan det hinner torka ordentligt. Jag gillar dessutom att få gellack så att det håller bättre, men det blir också så mycket finare när jag gör det på salong och dessutom finns det ju så mycket olika färger och kombinationer att välja på. Så det är en sån sak som jag unnar mig varannan vecka och jag är tacksam att jag hittat en så duktig här i Hässleholm så nära där jag bor.

Jag hoppas att hon har tid denna veckan för idag är det nästa så jag går runt med händerna i fickorna. Fast det var det värt ändå för att få ha en så bra helg. Jag känner en hel massa ny energi för veckan och även om man gärna har ännu längre helger, så är det inte så farligt att gå till jobbet på måndagen igen när man haft en så bra helg. Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på nya veckan. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.