Distanshealing i Norrköping

Distanshealing i Norrköping

Hej på dig, tack för att just du läser och följer min blogg!

Här i Norrköping är det lite växlande väder just idag, men jag har hört att det ska komma härligt sommarväder igen nu i veckan. Apropå härligt att se fram emot i veckan så ska jag testa något för första gången, nämligen distanshealing. Jag har tidigare testat healing men aldrig på distans. Nu var det ett tag sen som jag var på det men jag minns att jag tyckte att det var väldigt härligt. Jag blev både lugn och påfylld med ny energi på samma gång. Jag kände mig lättare och liksom mer klarsynt kommer jag ihåg.

Sen har liksom vardagen snurrat på och jag glömde av det där. Men så var det på jobbet vi satt och pratade om olika behandlingar och en berättade att hon testat distanshealing och var så fascinerad över hur väl det fungerade. Jag är egentligen inte förvånad men det är ju ändå väldigt häftigt. Så jag hörde faktiskt av mig till samma kvinna för att boka tid och då är det så häftigt att jag kan befinna mig i Norrköping och hon i en helt annan stad flera mil bort och det fungerar ändå.

Jag ser fram emot att få healing igen och nyfiken på hur det kommer kännas. Det är ju roligt att kunna jämföra känslan med när jag fick det på plats med nu på distans. Sen kan det ju skilja sig i och med att detta är med en annan healer, men jag har ett öppet sinne. Har förhoppningar men inga förväntningar, så kan man säga. Nu är snart denna arbetsdagen slut, men jag hade lite lugnt nu sista stunden så då passade jag på att kika in här på bloggen. Jag önskar er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.